28.02.2012 г., 12:18 ч.  

Лекарство против мъка 

  Поезия » Гражданска
743 0 0

                                                                       

 

   ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ МЪКА

 

Я чакай  в тази кръчма да се отбия,

лекарството си против мъка да изпия,

може да срещна някой със съдба подобна,

макар, че темата е болезнена, неудобна.

 

 

Хората отдавна спряха да споделят,

време за проблемите да си отделят.

Никой не вярва, че другият страда,

разбира го, едва когато и той пада.

 

 

Проблемът е за разрешение, говорете,

време на отсрещния човек.. отделете!

Всеки, който е търсещ, много страда,

но, надсмиващият се, някога и той пада!?

 

 

25.07.2008 /Vienna

 Marcello Terezios

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??