ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ МЪКА
Я чакай в тази кръчма да се отбия,
лекарството си против мъка да изпия,
може да срещна някой със съдба подобна,
макар, че темата е болезнена, неудобна.
Хората отдавна спряха да споделят,
време за проблемите да си отделят.
Никой не вярва, че другият страда,
разбира го, едва когато и той пада.
Проблемът е за разрешение, говорете,
време на отсрещния човек.. отделете!
Всеки, който е търсещ, много страда,
но, надсмиващият се, някога и той пада!?
25.07.2008 /Vienna
Marcello Terezios
© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.