9.10.2008 г., 20:27 ч.

Лекция 

  Поезия » Философска
443 0 1

Лекция давам.

Тема - без тема,

с повод - без повод,

с лектор - без лектор.

 

 

(Защото няма да ме има там,

  и няма нищо ново

  да научите.

 А само ще си спомните

 за себе си,

 че бяхте Аз.)

 

 

 

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??