28.03.2024 г., 16:52 ч.

Лена 

  Поезия » Любовна
64 0 0

Твоите думи за мене са сладост -
приказка, която децата приспива
Любовта не трябва да минава за слабост
Ела ми в прегръдка да те направя щастлива

Най-добра си из цяла Вселена
напълно сигурен съм аз, да ти кажа,
гордост моя, скъпа ми Лена
За ръка ще те водя на разходка по плажа

Ще мечтаем ние към Луната, звездите
ще събеседваме без да си казваме думи
ще се разбираме с един поглед в очите
това е животът - не снимки в албуми

На лице ти да виждам усмивка игрива
хубави мигове да не спират на пауза
С дечица ни да бъдеш нежна, грижлива
Да бъдем семейство - истинска кауза

 

 

Георги Милев

02.2024

© Отдаден Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??