12.06.2016 г., 12:11 ч.

Лесно 

  Поезия » Друга
374 0 0

Провокирано от "Пръстенът на дясната ръка" (mary) 

 

Не беше пръстен.
Беше обица.
Големичка и кръгла
- чисто злато.

Не помни някъде 
да я прибра,
но ето че я няма.

Вероятно,
докато с друг

в невярната си нощ
мечтаеше,

че ще се люби,
подобно лунен звук и светлина
тъй лесно щастието си изгуби.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??