31.01.2017 г., 20:37 ч.  

Летим 

  Поезия » Свободен стих
619 0 0

 Ръцете си протягам след събуждане

Но не с молба или в отчаян зов за помощ

А просто само ей така

Защото е приятно да те виждам

 

Промъкваща се тиха ласкаво

Напрегната събрала всички сили

Да не шумиш около масата

Че още малко да поспим

 

Порасналото ми момиче

Стопанка на сърцето ми препълнено

С любов и някак си неймоверно искрено

Готово да се буди всяка сутрин...

 

© Concertino Concertino Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??