31.05.2024 г., 20:05 ч.

Летни вълнения 

  Поезия » За деца
169 1 4

 

Сбогом, дроби, уравнения!

Идват летните вълнения,

със слънчеви лъчи, в очи,

морски бриз и чудни настроения.

 

Сбогом, числа и графики,

сбогом, абстракции!

Летните емоции ни канят

към безмерен хоризонт.

 

Пълен със загадки е

и моменти интересни,

със срещи неизвестни

и раздели кратки.

 

Потапям се във вълнението,

готов за приключениято,

с усмивка към слънцето

и запленен от морето.

 

Сбогом, дроби, уравнения!

Добре дошли, летни вълнения!

Ваканцията ни напомня,

че животът е великолепие.

© Петя Атанасова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сбогом, дроби, уравнения! Идват летните вълнения. »

9 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??