31 мая 2024 г., 20:05

Летни вълнения 

  Поэзия » Для детей
368 1 4

 

Сбогом, дроби, уравнения!

Идват летните вълнения,

със слънчеви лъчи, в очи,

морски бриз и чудни настроения.

 

Сбогом, числа и графики,

сбогом, абстракции!

Летните емоции ни канят

към безмерен хоризонт.

 

Пълен със загадки е

и моменти интересни,

със срещи неизвестни

и раздели кратки.

 

Потапям се във вълнението,

готов за приключениято,

с усмивка към слънцето

и запленен от морето.

 

Сбогом, дроби, уравнения!

Добре дошли, летни вълнения!

Ваканцията ни напомня,

че животът е великолепие.

© Петя Атанасова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Сбогом, дроби, уравнения! Идват летните вълнения. »

9 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??