2.12.2007 г., 13:34 ч.

Leu Coq Протиф 

  Поезия » Хумористична
1011 0 8
Противно наивен съм.
Понякога прост.
И често не зная що искам.
Почтен силогизъм.
Почти като Бог.
В процес на пикаещо бИстро.

Противно архивен съм.
Често съм плод.
С бъчвений дъх. Миризливен.
Горчиво-стипчивен съм.
Гресен от пот.
Измъчено жъден. За сливова.

Противно си кисела.
Вечен оцет.
С утайка на дъното. “Вкусно”.
Я спри ‘нициативата!
Вече си смет.
Со най-слива мината. Гнусно!

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??