26.03.2013 г., 20:24 ч.  

Агент "Буда" 

  Поезия » Хумористична
399 0 0

Сред народа голяма възбуда -

разкриха досието на агент "Буда".

Бойко разкритията отрича,

но да брани престъпници обича.

Колеги са му, какво да прави.

Гледа той тях да оправи.

Тъй индийският принц "мъдрец"

оказа се мафиот и крадец!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??