Mar 26, 2013, 8:24 PM  

Агент "Буда" 

  Poetry » Humour
398 0 0

Сред народа голяма възбуда -

разкриха досието на агент "Буда".

Бойко разкритията отрича,

но да брани престъпници обича.

Колеги са му, какво да прави.

Гледа той тях да оправи.

Тъй индийският принц "мъдрец"

оказа се мафиот и крадец!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??