5.09.2023 г., 8:19 ч.

Lies /Лъжи/ 

  Поезия » Любовна
183 0 1

 

Всичко беше една голяма лъжа
и детския ти влюбен поглед 
и страстта ти.
Лъжи ,които водят ме 
към пропаста ,
а аз обезумявам 
и говоря 
за духа ти.
А ти изпечен си лъжец ,
дори изпратих ти треньори за това ,
прекрасен си разбра 
без думи .
Когато свърши всичко
и безумната игра ,
на лист ще сътворя 
отново детската ти същност .

 

 

 

Lies

It was all one big lie
and your childish look in love
and your passion.
Lies that lead me
to the abyss
and I'm going crazy
and I speak
for your spirit
And you are a baked liar,
I even sent you trainers for it,
wonderful you understood
No words .
When it's all over
and the crazy game
on a sheet I will create
your childish self again .

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Посветено е на един стар познат от детската градина,срещнахме се вече помъдрели...
Предложения
: ??:??