7.02.2008 г., 15:20 ч.

Ликьор с пияни вишни 

  Поезия » Еротична
1430 0 4
Ликьор с пияни вишни

Нека само тази нощ да бъде по-лирична,
за миг да бъда по-различна.
Да свалим от телата си всекидневното сиво,
да рисуваме с пръсти толкова диво,
че най-доброто в мен да откриеш.
Нека само телата да говорят в мрака,
нищо, че друг там някаде ме чака
и страстно, и бясно даже ревнува -
утоли ме сърцето ми - тебе жадува.
Танцувай отгоре ми, даже вилней,
не се страхувай от мене, недей.
С устни меки, търсещи и топли,
изтръгни от мене тихи вопли.
Чуствам те - нежен, как галиш полека,
а аз съм далечна, но тръпнещо мека.
Като с цвете с ръка - ти ме милваш отгоре
и с капките пот ме рисуваш надолу,
а аз се усуквам по твоето тяло
и трептяща се вливам в тебе изцяло...
Но сепвам се тогава в полумрака.
Кога е минала нощта?
Че цяла нощ друг ме чака,
а в моите устни - блеснала зора.
И тръгвам с наведена глава,
засрамена, виновна, че съм могла
страстта си с друг да утоля.
Но знай, че то не беше страст,
то беше чудо,
то беше среща с много красота...
... като ликьор с пияни вишни -
нощта, в която бяхме по-различни.

© Гардения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??