30.10.2018 г., 8:47 ч.

Лилава песничка 

  Поезия
419 1 8

лилá -ла -ла

лилá -ла -ла

зън-звън

зън-звън

 

в росна трева

цвете в лилá

кима с глава

 

вятърен звън

рони се вън

всичко е сън

 

тихо скръбта

тръгна с нощта

сипва зора

 

в плен остани

с нежни мечти

с мен отдъхни

 

шепне в захлас

сребърен глас

в ранния час

 

лилá -ла -ла

лилá -ла -ла

зън-звън

зън-звън

 

2.05. 2007 – 28.10.2018

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??