лилá -ла -ла
лилá -ла -ла
зън-звън
зън-звън
в росна трева
цвете в лилá
кима с глава
вятърен звън
рони се вън
всичко е сън
тихо скръбта
тръгна с нощта
сипва зора
в плен остани
с нежни мечти
с мен отдъхни
шепне в захлас
сребърен глас
в ранния час
лилá -ла -ла
лилá -ла -ла
зън-звън
зън-звън
2.05. 2007 – 28.10.2018
© Мария Димитрова Todos los derechos reservados