18.06.2017 г., 22:42 ч.

Лилии 

  Поезия » Пейзажна
486 0 0

Лилии

 

Пролетта чаровна

лятото смени…

Жарко на небето

слънцето блести.

 

Повехнаха цветята,

рози не цъфтят.

Но езерата сини

лилии красят…

 

Бели, нежни…

символ на чистота.

Плуват сред зелени

бляскави листа.

 

С нежност бяла…

пленяват те сърца.

С лятото горещо

разпалват любовта.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??