... И Душата
Пак прелиства Времена ~*~~
Спрях в Началото на Път...
~*~~
... а около мен Цветя
СЪС АРОМАТ...
СИЯЯТ!!!
Свят от дишащи кристали
Дето ~*~~
Думи тихо ми мълвят...
Едно тайно прошепнато
ТАЙНСТВО!!!...
Спрях в Началото на Път...
В Ухание на Лилия се спрях...
А Душата ú ~*~~
Душата ú прелиства Времена...
Ухание на Лилия...
Във свят на тюркоаз...
И кехлибар...
УХАЕЩ ПУХ!!!...
Красива мека праскова...
УЮТ!...
А погледа ми...
БЛУДЕН!...
Жаден в този Кръстопът...
Дето спрян бях...
От туй Ухание без плът...
А само цвят...
Един Ангелогласен селенит
Дишащ в Лунна страст...
Една Душа...
Идваща от Път...
МЕ СПРЯ!...
ДУША УХАЕЩА...
НА ПУХ!!!
ТОПЛА...
МЕКА!!!
Лунна Лилия...
Надникна в мене...
С погледа си бял...
КРИСТАЛ!!!...
Сатен...
И топло тяло...
с дъх на бягаща кошута...
ИЗГАРЯ МЕ!!!
И изличава в мене...
Всяка блудна мисъл
До неотдавна
Тъй разгулена...
АНГЕЛОГЛАСНА МОЯ!!!
(Казах кротко аз...)
ВЗЕМИ ДУШАТА МИ!!!
ВЗЕМИ Я!!!
ТВОЯ Е...
Не ме оставяй тук...
Отново Пътник...
САМ...
~*~~
И знам аз...
Ти разлистваш спомени...
И Страниците
губят свойта власт...
ако не носят Твоето Ухание...
ВИЖДАЛА ЛИ СИ
СЪРЦЕТО МИ...?
НА ВЛЮБЕН!!!
Влюбен Мъж съм...
Влюбих се във Лилия...
Лилия с уханен цвят...
Лилия излъчваща
Хармония...
Преливаща в сияния...
Със непозната
Власт...
И КАК ЧЕТЕ ТЯ МОЯ УМ...
И как облича ме в терзания...
Че толкова безплътна е...
А аз съм груб...
Доскоро блуден
В своя Път...
~*~~
И стана Видимо...
Едно невидимо завихряне...
И все по-объркан съм...
Че не познавам аз
Този цвят...
Цвят преливащ
Във Ухания...
УХАНИЯ НА...
СКЪПОЦЕННИ
ЧУВСТВА- КАМЪНИ!!!
И ИЗКРЕЩЯХ!!!
ВЗЕМИ ДУШАТА МИ!!!
ВЗЕМИ Я!!!
ТВОЯ Е...
Изливай себе си!!!
НО В МОЯ ХРАМ!!!
Пречиствай ме...
Изличавай
всяка блудна мисъл
с твоя глас...
и тяло днес...
тъй топло...
като тялото
на бягаща кошута...
Лекувай ме...
Ти!...
Цвят- Жена ли си...
НЕ ЗНАМ...
Но не искам
да оставам САМ...
Пак на този Път...
Все тъй безпътен...
В Пътя си...
Сляп ли съм?...
Или е пак...
От погледа ти?...
Дето ослепява ме
Със този блясък...
ПЛАМ!!!
А и защо да виждам...
Какво да гледам ТАМ...
На този Път...
Когато
ТИ БЕЗПЛЪТНА СИ!!!
... И САМО АРОМАТ!!!
ТОПЛОТА...
На тялото
На бягаща кошута...
ГОРИШ!!!
В червено си...
А после дишаш
Във Лила...
Ръцете ти са в бяло...
А ДУШАТА ТИ!!!
ДУШАТА...
КАК ДА РАЗБЕРА!!!?
Когато пипна я...
ИЗГАРЯ МЕ...
Когато пренебрегна я...
Изгарям пак...
Нозете ти ухаят
на земя...
А гърдите дишат
В жълтичко-кафяво...
Ти Лилия ли си!?...
Жена!?...
Или си...
СКЪПОЦЕНЕН КАМЪК...
Светлосиня утринна мъгла...
Вземи Душата ми!
Изливай себе си...
Във Моя Храм!
Жаден в този Кръстопът...
Поседнах аз...
Душа прелистих...
Унесох се...
Заспах...
(Душата си ви подарих...
кротичко аз...)
~ издишан стих
на 04 юли 2010 г.
Л-Е~
ЛИЛИЯ...
© Л-Е Всички права запазени