6.06.2014 г., 21:57 ч.

Лимон 

  Поезия » За деца
452 0 1

С грапава кожа, но свеж и ухаещ,

с кръгла главичка и огнено палещ,

с кисел характер и жълта премяна

витамините в него са цяла поляна.

 

Той приятел е със чая и помощник на болни,

слагаме от него в пая и всички много са доволни.

Той лимончо  се нарича и вас, децата ви обича!

© Детелина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Л - Любим
    И - Искрящ
    М - Месест
    О - Огнен
    Н - Невероятен
Предложения
: ??:??