15.06.2008 г., 14:14 ч.

Липово време 

  Поезия » Пейзажна
869 0 17

Липово. Толкова липово!

 

Плътен е въздухът. Сипва се.

От аромат съм замаяна.

Лепне по устните сладост.

Клипове. Погледи - клипове.

Тънкият вятър пощипва ме.

Толкова пъстро е. Смаяна

пия от младите младост.

Свежо е. Толкова свежо е!

Цвят ме докосва и нежно е.

В сладки до болка мечтания

времето спира да бяга.

Миглите свилена мрежа са.

В тях се оплитат копнежите.

Тичинки ръсят ухания.

 

Лятото чака на прага.

 

 

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??