2.02.2008 г., 8:04 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
788 3 0

Липсваш ми, а трябва ли да съм без теб,

съдба ли бе или просто лош късмет -

да те загубя, да избягаш надалеч,

да знам, че няма да те видя веч...

Липсваш ми, не знам защо, а и не бива,

не трябваше със теб да се размина.

Че изчезна от мен, от нас избяга -

не може, а и не трябва, точно мен да ме засяга.

Липсваш ми, а не искам, не желая,

не ща за таз мъка и болка даже да узная,

не мога, а и няма как, не искам, не желая

за теб, за дните, нощите до теб да страдам - 

не, не искам в низ от болка да пропадам...

 

© Александра Чикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??