28.05.2013 г., 7:53 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
678 0 1

 

Лудост е без теб да живея

И смисъл от това не виждам аз.

Продължавам все така да копнея,

След всичко да има ние, да има нас.

Винаги в сърцето си ще те нося,

А и след това ще продължавам

Шепи да протягам и нежност да прося.

Може да е лудост – но те обожавам

И сърцето ми за теб бясно тупти

                                                            ... защото така силно ми липсваш ТИ!

© Станчо Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??