17.03.2011 г., 23:52 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
638 0 2



Липсваш ми! Тъжна е всяка раздяла.

Тогава се питам - как съм живяла 

без теб осемнадесет дълги години?

Без топлия поглед в очите ти - сини,

когато съм  в плен на чувства красиви.

Без тъмния поглед в очите ти – сиви,

когато си гневен и гледаш тревожно.

Днес зная, без теб е било невъзможно

да бъда щастлива и мъдра, и зряла.

Щом съм до тебе, чувствам се цяла.

С тебе носим душа поделена –

две половини от цяла вселена.

Щом си до мене, аз знам, че живея.

За теб и чрез тебе душата ми пее.



 

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??