25.01.2009 г., 18:06 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
838 0 15

Стопих съня си, покой не зная,

изгарям в болка до зори,

проклинам се, че те желая,

но мисълта по теб неистово гори.


Очите търсят в друг да те познаят,

но пагубно отново теб зоват,

ръцете ми отпуснати ридаят,

жадуват около теб да се сплетат.


Пленени сетивата ми остават,

докрай разбунени за теб сноват,

и чакат твоята вселена ярка,

във вярност да й се врекат.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??