19.12.2007 г., 11:52 ч.

Липсваш ми! 

  Поезия » Любовна
1193 0 12

Липсваш ми! Никак не искам

с тишината да си говоря.

Сякаш те няма от месеци...

Връщай се, мили, по-скоро!

Няма с кого да се смея,

няма с кого да се скарам.

Ехото в пустите стаи

стъпките ми повтаря.

Плези ми се нахално

клюмнало цвете във вазата.

Разни муцуни банални

телевизионно се мразят.

Няма трошици по масата,

няма и бъркотия.

Липсваш ми! Глътчици щастие

кой ще ми дава да пия?

Кой отсега нататък

ще ми поднася звездите?

Връщай се! Сгрей самотата!

Липсваш ми - иска ли питане?!

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??