21.01.2007 г., 1:01 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
1299 0 6

                                                       Липсваш ми ...
                                     
                                              Когато телефонът ми звъни,
                                              си мисля, че си ти.
                                              Когато гледам безкрайното небе,
                                              си мисля за теб и твоето лице.
                                              Когато си лягам,
                                              мисля за преживяното с теб.
                                              Когато чуя тъжна песен,
                                              плача и се чудя защо.
                                              Когато се замисля,
                                              мисля само за теб.
                                              Когато погледна снимката ти,
                                              ме побиват тръпки.
                                              Когато чуя, че говорят за теб,
                                              питам "какво".
                                              Но аз съм ти дала обещание,
                                              "че няма да ми липсваш".
                                                       Но кажи ми,    
                                                 мога ли да го спазя?
                                         Kогато толкова много ми ЛИПСВАШ!!!    

© Цветелина Славеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??