25.04.2015 г., 20:38 ч.  

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
534 0 0

 Липсваш ми...

 

 

Липсваш ми както на пустинята липсва капчица вода! 

Липсваш ми както на тъмнината липсва лъч светлина! 

Липсваш ми както на затворника липсва свободна! 

Ти за мен си всичко на света! 

Без теб няма нощ нито ден всичко се слива в едно и аз просто съществувам! 

Моля те бъди моята вода, моята светлина! 

Само с теб мога да се чувствам жива и свободна и когато ме целунеш все едно летя! 

Искам да си тук да ме хванеш за ръка и с теб да полетим към вечността! 




 

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??