17.02.2007 г., 16:53 ч.

Липсваш ми... 

  Поезия
1122 0 4

Липсваш ми…

 

  Навън вали и е студено…

 Теб те няма…

 А как искам да се сгуша в теб,

 Да те целуна…

 

Искам да сме пак заедно

И да не усещам самота.

Искам да чуя смеха ти

И да почуствам близостта.

 

Аз знам, че ще се върнеш скоро.

Аз знам, че пак ще сме заедно,

Но времето е спряло да върви…

Откакто теб те няма, сърцето ме боли.

 

Така искам да те гушна, а не мога…

Така искам да те докосна - и това не мога.

Протягам жалостно ръце в празнотата,

А тебе все те няма, няма…

 

Липсваш ми ужасно много.

Без теб е трудно и жестоко.

Искам пак да си до мен

И с теб да споделя всеки следващ ден.

 

Броя - безсилна - дните, минутите,

                      секундите дори…

А времето минава все по-бавно,

                      спряло е почти…

 

Аз знам - живота е безмилостно коварен

И с още много пречки ще се срещнем,

ала любовта ни е над всичко - тя ще издържи!

Двама с теб - ЗАЕДНО - никой няма да ни сломи.

                      17.02.2007г. Посветено на Деян 

© Йонка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??