20.11.2007 г., 13:58 ч.

Липсваш ми! 

  Поезия » Любовна
3224 1 5

Не крия, че ми липсваш,

че за тебе ме боли.

Не крия, че се жертваш

за моите очи.

Не знам - обичам ли те аз?

Но за тебе мисля всеки ден и час.

Как искам да те видя

и да те прегърна силно.

Как искам с теб да бродя

и да стоим до късно.

Да се наслаждаваме на всичко:

на звездите, на очите,

на небето и морето,

на слънцето на лъчите

и на вятъра в косите.

Липсваш ми, любими.

Защо си толкова далеч?

Дали за тебе съм това, което ти за мен?

Липсваш ми ужасно, слънце!

Липсваш ми не крия аз това.

Дни остават, докато се видим.

И с нетърпение минутите броим.

Обичaм те, желая те, ще кажа.

Липсваш ми, не крия в този миг.

Искам да целуна твоите устни

и щастлива с тебе да живея.

19.02.2006г.

Надя

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави!Хубаво е!
  • Какво красиво очакване само....
    Поздравления за стиха Надежда.
  • "Дни остават, докато се видим.
    И с нетърпение минутите броим."

    Много ме трогна, сякаш този стих съм го писала аз...и на мен ми липсва един специален човек...

    Много ми хареса, браво! 6+
  • Всеки знае какво му е на душата и открива себе си в някои стихове!БЛАГОДАРЯ!
  • Поздравления !!! Страхотно е
Предложения
: ??:??