21.09.2005 г., 20:24 ч.

Липсваш ми нощем! 

  Поезия
1370 0 0
И тази вечер май не можеш да заспиш,
делят ни километри самота.
Очи си втренчил в булеварда сив
и всички свои мисли на адреса ми си пратил.
И утре сутрин ще пристигне бял пакет,
прегърнат от червена панделка,
(нали червеното е знак за страст),
а вътре ще се блъскат твоите мисли уморени,
в пакета бял те минали са дълъг път.
Добре, че си предупредил "Внимание! Пакета е чуплив!",
да знае пощальона колко крехка пратка носи.
И мисъл по мисъл грижовно си подредил
със картичка отгоре: "Липсваш ми нощем!"

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??