Защо не си до мен сега?
Накъде вървя? Скитам се сама!
Казват: "Сбъдва се сънят!"
Чакам този ден, в който ще те видя аз до мен -
чакам и сега.
Вълнение в душата ми гори.
Но дали ще дойде този славен ден,
в който с теб ще бъда умилена?...
Или ще забравя твоя поглед примирена...
© Самотна Душа Всички права запазени
Самотата е ужасно нещо...
Красив стих!
Поздрав!