26.06.2011 г., 12:39 ч.

Лиричен завой 

  Поезия
687 0 13



Облаци,

от грижи притъмнели,

плиснаха мокри коси.

С песента си

мъката във въздуха стопиха

и се плъзнаха преродени,

леки и бели

за среща с дъга от мечти.

Пътникът вятър

своя бяг внезапно укроти,

за посоката се почуди,

лиричен завой към мен направи,

а за тях

забрави.

Надникна в очите ми,

сълза издайна подсуши,

разроши с пръсти косите ми,

с нежен шепот ме погали

и своя път

продължи.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??