24.11.2011 г., 9:49 ч.

Листенце срещу вятъра 

  Поезия » Любовна
437 0 0

Жадна за песен.

Гладна за любов.

Прося красота.

 

Китара на душата ми.

Издрънкай нотите на тъгата,

докрай свири - струните скъсай!

 

Плачеща роза - развей косите си.

Бурята ще те погали.

Любовта е листенце срещу вятъра.

 

Студ. Приюти ме в болката.

Нека да съм лед. Застинал вик!

Аз съм незавършена творба!

Недообичана жена!

© Антония Спирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??