Жадна за песен.
Гладна за любов.
Прося красота.
Китара на душата ми.
Издрънкай нотите на тъгата,
докрай свири - струните скъсай!
Плачеща роза - развей косите си.
Бурята ще те погали.
Любовта е листенце срещу вятъра.
Студ. Приюти ме в болката.
Нека да съм лед. Застинал вик!
Аз съм незавършена творба!
Недообичана жена!
© Антония Спирова Все права защищены