20.03.2019 г., 19:29 ч.

***Лодките... 

  Поезия
349 1 2

Лодките
нищо не знаят
за морето,
а рибите не знаят нищо
за човека
Човекът слиза 
в средата на океана
само веднъж
без водолазен костюм,
без да знае нищо 
за  акулите
и без никой да знае, 
че не умее 
да плува.

Когато го потегли дъното,
разбира, че е призван
за непрозрачност.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??