5.10.2008 г., 16:56 ч.

Локва 

  Поезия
1520 1 17
 

 

Видя ли ме в онази локва?

Засмях се изпод нейните крака.

Усетих я, когато в мен изцопка

и цялата ми същност разлюля.

 

Огънах се под нейното стъпало

и очертанията свои промених.

Една жена да ме разлее бе успяла,

а целия всемир ме прекоси.

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??