Видя ли ме в онази локва?
Засмях се изпод нейните крака.
Усетих я, когато в мен изцопка
и цялата ми същност разлюля.
Огънах се под нейното стъпало
и очертанията свои промених.
Една жена да ме разлее бе успяла,
а целия всемир ме прекоси.
© Деян Димитров Todos los derechos reservados
Обичай и бъди обичан! Желая ти взаимност в чувствата.