22.05.2006 г., 22:26 ч.

"Лошо момче" 

  Поезия
896 0 5
           "ЛОШО МОМЧЕ"



Ти ми действаш, като силен наркотик,
от който трудно мога да се откажа!
"Лошо момче" - не си отивай само миг,
нежна приказка ще ти разкажа!

Ти гориш ме, като горски пожар,
под пепелта остават низ от спомени..
"Лошо момче" - не си отивай, дай ми жар,
не ласки от вятъра измолени...

Ти очакван си, като молитвен дъжд
в изгарящата пещ на лятото.
"Лошо момче" - не си отивай, бъди мъж!
Не ме оставяй сама във тъмното.

Ти желан си в съня на много жени.
Страсти разпалваш, а после бягаш!
"Лошо момче" - не си отивай, кажи,
докога ще чакам да решаваш?...

Ти не можеш да се промениш!
Аз не мога да те намразя!
"Лошо момче" - ех, защо мълчиш?...
Тръгвам - трябва да те забравя!


© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??