3.05.2006 г., 10:08 ч.

(лот)(ос) 

  Поезия
772 0 1
Тежестта дълбае
тинята.
Наследствени значения
буксуват
с цел
надолу (в синьото на кладенец)
устремни.

Надолу -
счупен съд;
нагоре -
дълъг път;
назад -
стария ад;
От падаща вода
напред
стена.

Там.
Една на друга рибите
с подгизнал жупел
злодаряват накити -
сухите сълзи на мидите.


Порива да порят
вертикално. По вода.
Изгубено при превода.
Измамени от Правописа.

Защо не мога с хрилете да хвърча!?

© Марвин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??