10.09.2009 г., 22:40 ч.

Луд умора няма! 

  Поезия » Друга
424 0 0

"Щастие с пари не се купува."
Нещастието никому не робува.
То изведнъж се появява
и в следващия миг не съществува.

Кога мечтаех да си щастлива!
Кога гадаех да си само с мен!
Можеше да те имам само аз,
но моментът бе по-кратък и от миг!

Сега си само в спомените ми,
жената, която може да ме "излекува"!
Карай да върви, не се "мъчи",
а винаги осланяй се и ме "търси"!

Трябва ли да гадая и терзая,
кога ще му дойде краят!
Не е нужно да те жадувам и дерзая,
просто затварям очи и съм до теб!

Само трябва истински да го пожелая,
почувствам или просто да поискам.
Това ще стане някой ден,
но има време, аз го зная!

© Георги Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??