13.03.2011 г., 14:37 ч.

Луда главо 

  Поезия » Друга
425 0 0

Луда главо,

            що не поумнееш,

сърце мое,

                            не плачи,

щом трябва

                       да се смееш...

Научи

         след всяка клоунада

себе си

       по малко да погубваш...

Слънчогледово подвижна,

да омайваш

                 с поглед влажен,

все

пъртина да проправяш

всекиму

                      за тебе важен...

Луда главо,

Бог да го прости -

                                умът ти

преди тебе си замина...

Като бурен

                   тъй стърчиш си

в благородна нива...

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??