Луда любов и диви страсти, нежност
разпалена вътре във мен гори.
Не мога за миг да затворя очи,
все те чувствам в себе си!
Спри, сърце, за миг пощади ме,
в огъня на луда страст изгори ме.
Не мога минута без теб дори, ти
завладяваш душата ми!
Слаба ли съм или силна, че така
бленувам позорно с теб да лудувам,
а може би полудях, измъчвана от
копнежи за невиждан грях!
© Ваня Всички права запазени