7.02.2008 г., 8:12 ч.

Луди детски дни 

  Поезия
797 0 4

Дните отминаха, щастливи бяхме ние.
Детските ни дни заминаха,
а моето сърце все по-силно бие.
Спомняш ли си летните дни,
как бързо минаха като стрели?
Спомняш си ги ти, нали,
спомняш си и наш`те весели игри!
Карахме се, но бяхме щастливи,
бяхме задружни и даже много диви.
Лудите ни детски дни никога
недей забравя ти, а винаги
в своето сърцето ги носи!

© Лана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??