7.11.2012 г., 21:52 ч.

Луди заедно 

  Поезия » Хумористична
869 0 1

Животът ти е лесен,

като мелодична песен.

Ала няма ли предизвикателство,

той не бива интересен.

 

Тръпка няма, липсва ти живец.

Чудиш се, за да си щастлив,

какво ли трябва да дадеш?

 

Луда съм аз, нормален си ти.

Какво ли ни събра?

Предполагам, било е съдба.

 

Искаш ме!

Ето ме!

Имаш ме!

Заедно, луди, ние сме!

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах!И нека различните да се допълват!Пожелавам още прекрасни,искрени творби!!!
Предложения
: ??:??