22.08.2018 г., 0:56 ч.

"Лудият" Маг 

  Поезия » Философска
259 0 0

"Лудият" маг съм,
твоят мистичен Учител-
те, хората, така ме нарекоха!
"Лудият" маг съм,
твоят Духовен вестител!...
Мога да видя,...
ако поискаш, ще стане!
Те, хората, така ме обрекоха!
Мога да чуя,...
ако ти стиска за твойто "имане"!...
"Лудият" маг съм,
вечното търсене в Нищото,
те, хората, така ме зарекоха!
"Лудият" маг съм,
просто,... реалната Истина!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??