19.11.2006 г., 20:44 ч.

Лудостта 

  Поезия
573 0 3

Животът е лудост

и ако не си луд,

си губиш времето

напразно.


В лудостта си си

себе си – всичко

онова, което те е

страх да бъдеш.

 

Поета е луд,

магията – една,

а любовта – за

вечността.

 

Няма правила и

норми, има само

БУНТ! Бързо –

иначе си мъртъв.

Не спи, събуди се!

 

Спазих нормите на

първата крачка, след

това следвах себе си!

Импулс … Save

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??