Животът е лудост
и ако не си луд,
си губиш времето
напразно.
В лудостта си си
себе си – всичко
онова, което те е
страх да бъдеш.
Поета е луд,
магията – една,
а любовта – за
вечността.
Няма правила и
норми, има само
БУНТ! Бързо –
иначе си мъртъв.
Не спи, събуди се!
Спазих нормите на
първата крачка, след
това следвах себе си!
Импулс … Save© София Русева Todos los derechos reservados