Силна буря открехна небето,
всеки облак във него трепереше
и приличащ на нокът несретен,
бе тя сърп сред кръга от фенери.
Аз я гледах от пейката в парка,
сякаш принц бях над тебе надвесил се,
полунощ... беше толкова ярък,
и целунах те ... тебе, принцесата.
© Димитър Димчев Всички права запазени