Jan 21, 2011, 6:50 PM  

Лунна принцеса 

  Poetry
1203 0 12

Силна буря открехна небето,

всеки облак във него трепереше

и приличащ на нокът несретен,

бе тя сърп сред кръга от фенери.

 


Аз я гледах от пейката в парка,

сякаш принц бях над тебе надвесил се,

полунощ... беше толкова ярък,

и целунах те ... тебе, принцесата.

 

 

 

 

© Димитър Димчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??