29.04.2017 г., 22:06 ч.

Лунна вечер 

  Поезия » Любовна
490 1 0

Сиянието на лунна вечер

стопля моето сърце,

макар да съм далече

от твоите нежни ръце.

 

И туй сияние – спомен мил

за теб – чудна самодива,

утешава ме в самотния април,

че ти си тъй красива...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??