17.05.2012 г., 10:47 ч.

Лунни пеперуди 

  Поезия
772 0 10



Пеперуди,
докосвайки се с пипалца,
на танц се канят
и между лунните лъчи
с крилца копринено шумят.
Наоколо се сипе звезден прах
и те мечтателно искрят.

С жест
луната  пеперудите повдига,
в унес те кръжат над мен,
с пируети се снишават
и усмихнати притихват,
за да влезеш ти отново
в моя сън.
 
 
 


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??